Албіон Гроуп на міжнародній виставці «Аква-Терм 2015»

Компанія «Албіон Гроуп» постійно розвивається і бере активну участь у заходах галузі.

На 17-ій міжнародній виставці опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки і басейнів «Аква-Терм», яка проходила у місті Київ 12-15 травня 2015 року, «Албіон Гроуп» була представлена компанією «ALLBAUTECH».

Кваліфіковано підготувавшись до цього заходу, «ALLBAUTECH» представила міжнародній публіці не тільки басейни і павільйони, а також оновлений дизайн ТМ «BIO-CWT» (автономних систем біологічного очищення каналізаційних стоків). Завдяки новому логотипу та покращеній візуалізації, торгова марка стала ще більше впізнаваною. На виставці наш стенд «BIO CWT» відвідала рекордна кількість відвідувачів. Це пов’язано з тим, що все більше людей починають цікавитися очищенням стічних вод, щоб убезпечити себе і навколишнє середовище.

На виставці великий асортимент продукції презентували у вельми привабливій формі. Маються на увазі унікальні новинки, а також хороші знижки, які не залишають клієнтів байдужими.

НАЗУСТРІЧ ПОБАЖАННЯМ НАШИХ КЛІЄНТІВ

Торік високим попитом користувалися басейни ТМ «EСON POOLS», тому «ALLBAUTECH» вирішила розширити лінійку цієї торгової марки та запропонувала нову форму басейну серії «NIL».

Басейни «NIL» мають ширину 3,5м і довжину 6 або 7,5 метрів. Вони, як і всі басейни «EСON POOLS», виготовляються із німецького поліпропілену.

«ECON COVERS» – ПАВІЛЬЙОНИ ЗА РОЗУМНИМИ ЦІНАМИ

Реалізація басейнів ТМ «Econ Pools» перевершила усі наші очікування, і на прохання наших численних замовників був представлений доступний для кожного новий вид накриття Econ Сovers – павільйони «SMART».

Павільйони «SMART» також виготовляються в Чехії, за якістю обробки профілю та полікарбонату залишаються на високому рівні.

Павільйони «SMART» відрізняються від класичних павільйонів відсутністю дверей та одного несучого профілю. У комплект можна додати рейки. Сніг з цього виду павільйону потрібно зчищати, бо він не призначений для сильних снігових навантажень. Павільйони «SMART» задумані спеціально для продовження літнього плавального сезону.

Вони захистять Ваших близьких та дітей, а також домашніх тварин, допоможуть заощадити на підігріві води та хімічних препаратах. Також павільйони «SMART» позбавлять Вас від необхідності часто пилососити дно басейну.

АКЦІЯ «SET ECON»

Для клієнтів, які вирішили купити хіт цього сезону – басейн ТМ «Econ Pools», компанія «ALLBAUTECH» пропонує скористатися вигідною пропозицією – придбати одночасно басейн «Econ Pools» та павільйон «Econ Сovers» одним договором та отримати знижку до 500 €.

Купуючи басейн з павільйоном по акції SET ECON, Ви отримаєте якісний басейн Econ з накриттям Klasik SMART за кращу ціну в Україні!

Чеські павільйони стали У ДВА РАЗИ ДЕШЕВШЕ – СПІШІТЬ НЕ ПРОПУСИТИ!

pavillion-casablancaЯкщо Ви більш вимогливі до дизайну павільйону, не турбуйтеся. З «ALLBAUTECH» Ви можете обрати павільйон, який Вам до душі. Мова йде про «ALBIXON Box», раніше відомого як «IdealCover».

Відзначимо: дана пропозиція не має аналогів в Україні.

Подешевшавши вдвічі, чеські павільйони “ALBIXON” стали більш доступними! Їх вартість вдалося зменшити за рахунок оптимізації виробництва.

На дану продукцію діє 44% знижка у порівнянні із попереднім роком.

КОМПЛЕКТИ – ЦЕ ВИГІДНО!

Найпопулярніше рішення – акція «Комплект» стала ще більш привабливою.

При покупці поліпропіленового басейну «ALBISTONE» 8х4 м або 10х5 м в комплекті з технологічним відсіком, обладнанням для басейну та павільйоном, Ви значно економите, плюс отримуєте подарунок – тепловий насос XHP торгової марки BRILIX.

Купуючи басейн «Albistone Статус» (8х4х1,5 м) в комплекті з павільйоном «IDEALCOVER Klasik», Ви заплатите не 16 500 €, а 13 500 €, тобто на 3 000 € менше. А комплект із басейном «Albistone Люкс» (10х5х1,5 м) і павільйоном «IDEALCOVER Klasik», можна купити не за 24 300 €, а всього за 19 300 € – економія складає 5 000 €. Поспішайте скористатися!

Компанія «ALLBAUTECH» готова задовольнити всі Ваші бажання. Якщо раніше по акції «Комплект» робили басейни виключно овальної форми (за додаткову плату – іншої форми), то зараз Ви маєте можливість, не доплачуючи, вибрати будь-яку форму басейну.

НОВИНКИ, ПРЕДСТАВЛЕНІ НА ВИСТАВЦІ

Компанія «ALLBAUTECH» презентувала на виставці «Аква-Терм» кілька новинок, одна з яких – це басейни «Albistone White».

Білі басейни мають ряд переваг: ніжний бірюзовий відтінок води, розкішний, «дорогий» вигляд, збільшений термін служби без зовнішніх змін.

Басейни «Albistone White», як правило, на 20% дорожче від басейнів синього кольору. Але на даний момент компанія «ALLBAUTECH» надає Вам унікальну можливість придбати білий басейн за вартістю звичайного синього басейну. Таким чином, на сьогоднішній день Ви можете купити «Albistone White» на 20% дешевше!

РЕКОМЕНДУЄМО!

marmarini-stoneДля оформлення тераси навколо басейнів «Albistone White» наша компанія рекомендує використовувати натуральний камінь із Греції – «Marmarini Stone».

Це новинка в Україні!

Природний камінь, який не вигорає, а головне – нековзкий та не нагрівається на сонці, що є головними критеріями для пляжної зони.

Він ідеально підходить для облицювання бортів і терас навколо басейну, облицювання сходів, терас приватних будинків, кафе та ресторанів.

Головне, що з «Marmarini Stone» Ви маєте можливість створити дивовижної краси терасу навколо басейну, витративши при цьому у два рази менше коштів.

ЕКОНОМИТИ ЗАВЖДИ ПРИЄМНО

Компанія «ALLBAUTECH» забезпечує свою основну продукцію хорошим устаткуванням та пропонує акційні умови для його придбання.

На виставці «Аква-Терм», крім перерахованих вище продуктів, були успішно представлені станції дозації «ASEKO» та теплові насоси Brilix XHP.

Станції дозації «ASEKO» – це комплексне рішення для Вашого басейну від європейського виробника. Автоматичні системи дезінфекції ASEKO полегшать Вам догляд за басейном, вони самі зроблять воду чистою та безпечною.

Ви відпочиваєте, а станції дозації все роблять замість Вас, забезпечуючи Вам здорове та комфортне дозвілля. «ASEKO» – професійна водопідготовка для найвимогливіших.

Увага! На сьогоднішній день чеські станції дозації можна придбати за акційною ціною. Дана пропозиція діє до кінця 2015 року.

Для Вашої можливості заощадити компанія «ALLBAUTECH» також пропонує теплові насоси Brilix XHP різної потужності. Ви можете підібрати тепловий насос, виходячи з обсягу вашого басейну.

Істотний плюс теплових насосів, пропонованих нашим клієнтам – це мінімум вимог по електропідключенню.

Купуючи теплові насоси Brilix XHP, ви отримуєте ряд переваг: компресор HITACHI, титановий теплообмінник та цифрову панель управління. Крім того, Ви отримуєте екологічно чистий спосіб підігріву басейну, можливість використовувати тепловий насос для солоної води, зазнавши при цьому мінімальні експлуатаційні витрати.

Comments are closed.